Hvem er Trine Dyrepasser?

Jeg er 45 år og har været omgivet af dyr siden jeg som 4-årig fik mit første kæledyr. Derefter har jeg haft diverse kæledyr lige fra kaniner, fugle og sumpskildpadder til hunde, katte, diverse fjerkræ samt større husdyr som får og heste.

I min egentlige uddannelse til dyrepasser i 1994, var jeg det første år på Danmarks Akvarium i København. Siden hen fik jeg læreplads på Kræftens Bekæmpelses forsknings afdeling, hvor jeg arbejdede på et laboratorium med mus og rotter i forbindelse med Kræftforskningen

Efter min uddannelse i 1997 har jeg arbejdet i Zoos og dyreparker i Danmark samt i udlandet, hvilket har givet mig stor viden og erfaring med mere ”Eksotiske” dyr. Jeg har blandt andet arbejdet med socialisering af en ulveunge. Der fik jeg en stor forståelse for ulveflokkens sprog, flokmønstre og leveregler. Det har stor betydning for min forståelse af vores tamhund og dens samliv med de menneskelige medlemmer af ”flokken / familien”. Det bruger jeg også til andre relation når jeg arbejder med andre dyre arter.

      

Derudover har jeg arbejdet med sjældne abearter og mange andre dyrearter som krybdyr, padder, insekter og fugle.

  

Min helt store interesse er dyrs adfærd og samspil med os mennesker.