Trine Dyrepasser i DR-Fyn P4 Weekend radio.

I samarbejde SUA deltog Trine Dyrepasser i radio interviews på DR Fyn P-4 weekend radio, hvor vi taler om Den Danske International katteudstilling i Middelfart og Etik i forhold til kæledyr.

 

   

Med i radio studiet havde vi 3 Abyssinierkillinger fra Wimmerhale opdrættet, ved Margit Thomsen. Sikken en fantastisk sjov oplevelser for alle deltagere. Specielt for killingerne som var meget Utilfreds med at skulle hjem igen på hotelværelset.

Tak for godt samarbejde til de ansatte på DR Fyn P4, fra SUA Anne schambye, Margit Thomsen og Pernille Larsen, samt de 3 frække og chamerende killinger.

God fornøjelse med at lytte til readioindslaget her:

Kh fra Trine Dyrepasser

 

Trine Dyrepasser og to ponyer på P4 Østjylland

De to skønne ponyer Mille og Thilde frembragte de største smil i øjnene og læber hos vores ældre medmennesker ved Dagens besøg på Thorgården plejehjem, hvor P4 Østjylland laver interviews med os!

 

Du kan høre interviewet her:

1000 Tak til alle som hilste på os og gav den hele armen.

Go' weekend, Knus fra Trine Dyrepasser

 

Interview om Trine Dyrepasser på P4 Østjylland

Jeg blev ringet op og inviteret i radio studiet hos P4 Østjylland og talte med Anja Thordal om kæledyr og mit firma Trine Dyrepasser sammen med min Kongesnog Frække Frida. Meget sjov oplevelse, så du er velkommen til at dele den med dine venner hvis du synes godt om det.

Kærlig Hilsen fra Trine Dyrepasser