Besøgsponyer og / dyr vil vise til mere arbejdsglæde og Livs-kvalitet i en workshop

1. Det er at skabe Livsglæde og Livskvalitet ved tætte møder mellem et dyr og et menneske.

2. Oplevelsen af hvilke positiv effekt det har på længere sigt

Forstå dig selv bedre og styrk arbejdsglæden Oplev et livsbekræftende møde mellem dyr og mennesker.

Simple øvelser i kommunikation og samarbejde bruger vi vores Besøgsdyr og hæver det op til et endnu positivt samarbejde og få mere arbejdsglæde på arbejdspladsen og dermed større Livskvalitet

I forhold til sygdom og livskvalitet hos det enkelte menneske ved besøget af ”besøgs-dyrene Thilde, Mille og Tulle samt Futte og Frida”. Herunder tænker vi på Demens, ensomhed og depressioner og handicaps samt De udsatte børn og unge på institutioner i Danmark. Men også på arbejdspladser i Danmark.

3. Vores besøgsdyr kan ”åbne døre” op,

Hos mennesker, som ellers er meget indelukket. Det er "Rememtia" som udløser lykke-følelse i hjernen hos det enkelte menneske. Det ses meget tit hos mennesker med Dement, som ikke har noget filter tilbage i hjernen.

Det er særlig gældende indenfor Ældre og handicapområdet samt sårbare grupper af mennesker i Danmark.

 

4. Dyr kan noget helt særligt

Vi kommer kørende med hestene Thilde og Mille eller Tulle” samt vores Kanin Futte og kongesnogen Frida og besøger institutioner i Jylland og på Fyn. Et besøg varer 1,5 - 2 timer afhængig af hvad et plejecenter / Institutions beboere kan rumme.

”Vi har i høj grad fået øjnene op for, hvilken livsglæde og energi dyr bringer med sig. Derfor vil vi også meget gerne komme på besøg hos Lise Lotte til sommer.

Vi vil gerne sige jer tusind tak for jeres søde væremåde og engagement overfor borgerne. Det var en fornøjelse at have besøg af jer.”

- Ergoterapeuten, Plejeboligerne Sifsgården i Åbyhøj

Kærlig hilsen fra

Trine Dyrepasser og Lise-Lotte